esmaspäev, august 27, 2007

Yksik. päästekompaniilane
Käid ikka mu blogisse sisse kiikamas.
Ole sa häirekeskusest?
Või oled tuletõrjest?
Vaata, kuidas uputab!

Võiksid ju vahel paar sõnagi kribada! :-)
Mul see olemine siin blogis üsna üksildane.
Posted by Picasa

Sildid: ,

8 Comments:

Blogger Ray D. Noper said...

Khm. Tehniliselt on vist nii, et Elioni nimeserverid panevad soodat ja antud IP-number on antud juba teisele kliendile kuid nimi pole ära vahetatud...
Kuidas ma tean ? Noh, kui ma ise käin ühest kindlast kohast netis siis näitab reverse dns lookup mu aadressi olevat justnimelt 'tln-yksik-paastekomp-gw.estpak.ee', kuid päästekompaniist ma ei ole. Go figure, Elioni viga ühesõnaga, ära satu paanikasse, kui selliselt IP-lt lugemas käiakse. See siin on suur maja :D

27 august, 2007 14:30  
Blogger Ingrid said...

Hmmm! Hmmm!
Ei, see aadress mind paanikasse ei aja, riigikontroll aga küll.

No kui ei ole päästja, siis ei saa sa ka paduvihma korral kiirabi aidata.:-(
Olen mõelnud, et kui mina veel tööl käisin ja seal kommenteerisin, pidi arvuti näitama töökoha aadressi, mis oleks tiba piinlik, sest rääkisin netis ikka kõike muud kui meditsiinist. Einoh, vahel ikka meditsiinist ka kui jälle mingi sõimukiri lehes oli. Aga meil on tööl lubatud ajaviiteks arvuti kasutamine ja telekavaatamine ja mida iganes.

Aga ikka, see suur maja...Häirekeskus pole ju teab mis suur maja. Kui nüüd nende ruuteri pealt aadress tuleb, seal ju kõrval suured majad ja päris külje all ka sotsiaalmaja... :-)
No igatahes oleks vahva kui mõni asjapulk seda IP asja seletaks.

Aga tänan Sind sellegipoolest, et vastasid!

27 august, 2007 14:48  
Blogger Ray D. Noper said...

Noh, aadress viitaks nagu Tallinnale aga maja on Tartus hoopis :) Ja sellel majal siin päästekompaniiga küll pistmist ei ole, ausõna :)

Sai seda asja natuke uuritud ja ikkagi Elioni nimeserveris on uuendamata lihtsalt... ju nad ei viitsi - ega see üldiselt oluline ka ei ole ilmselt :)

27 august, 2007 15:23  
Blogger Ingrid said...

No siis pole neil aadressidel ju suurt mõtet üldse! Siis ei tarvitsenud see Savisaare eluloo kirjutaja ka Lennukompaniist olla.
ja Brüssel võib Kopli liinidel asuda.
:-DD

27 august, 2007 15:35  
Blogger Ray D. Noper said...

Oh, aga see on see asjaolu, et sa võid alati järgi uurida, et kas see IP on õige nimega, umbes nagu praegu :) Hetkel said kinnituse, et ei ole...

27 august, 2007 17:24  
Blogger Ingrid said...

No ei hakka ma ju uurima! :-)
Ma usun, et oled see, kes oled, see tähendab, et ma tegelikult ei tea, kes oled. Vaid niipalju, kui oma profiilis näitad.

27 august, 2007 17:41  
Blogger helle said...

Mitte millestki ei saa aru.

27 august, 2007 18:50  
Blogger Ray D. Noper said...

Nojah...
Üks tarkusetera siiski - kui aadress lõpeb .estpak.ee-ga (või mõne suure teenusepakkuja analoogilise nimega) siis ei pruugi selle aadressi alguses olev info korrektne olla... :)

sjgelle, kogu teema tekkis ilmselt sellest, et üks maja Tartus on sellise võrgu otsas, mis väljapoole paistab, nagu "tln-yksik-paastekomp-gw.estpak.ee"... Lihtsalt Elion ei ole nimeserveri sissekannet ära parandanud :D

28 august, 2007 10:48  

Postita kommentaar

<< Home